Beceri ürünleri sergilendi

Beceri ürünleri sergilendi
Sarayönü'ne bağlı Ladik mahallesinde eğitim veren şehit Yunus Emre Uçar İlkokulu tarafından tasarım ve beceri atölyeleri sergisi gerçekleştirildi.Sergiye İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, şube müdürleri, okul...

Sarayönü'ne bağlı Ladik mahallesinde eğitim veren şehit Yunus Emre Uçar İlkokulu tarafından tasarım ve beceri atölyeleri sergisi gerçekleştirildi.

Sergiye İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, şube müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Yunus Emre Uçar İlkokulu Müdürü Harun Canbirdi, yaptığı açıklamada, "2023 eğitim vizyonu kapsamında açılan tasarım ve beceri atölyelerinde ortaya çıkan çocuklarımızın el emeği ürünlerini sergiledik. Sergide ebru çalışmaları, atık malzemelerden elde edilen ürünler, magnetler ve fotoğraf çerçeveleri gibi ürünler sergilendi." dedi.

Sergilenen ürünlerin dördüncü sınıf öğrencilerine ait olduğunu kaydeden Canbirdi, "Bizim amacımız çocuklarımızın el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmek. Son dönemde tasarımın önemi çok fazla arttı. Öğrencilerimizi bu alt yapıyla yetiştirmemiz gerekiyor. Sadece akademik bilgi vermek yeterli gelmiyor. Onların becerilerini ve yeteneklerini de geliştirmemiz gerekiyor. Bu noktada atölyelerimiz hem çocuklarımızın el becerilerini geliştirmesini, hem de eğlenerek yeni şeyler öğrenmesini sağlıyor." şeklinde konuştu.