Bektaş; “Kadın eli değerse Ilgın değişir”

Bektaş; “Kadın eli değerse Ilgın değişir”
31 Mart Yerel seçimlerinde son haftaya girilirken belediye başkan adayları da gece gündüz demeden tüm enerjilerini harcayarak vatandaşa projelerini anlatıp destek istiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ilgın Beldiye Başkan Adayı Merve Bektaş da “Kadın eli değerse Ilgın değişir” sloganıyla başlattığı seçim kampanyasına yoğun çalışma ile devam ediyor.

Günün her saatini dolu dolu geçiren CHP Ilgın Belediye Başkan Adayı Merve Bektaş, ilçe merkezinde esnaf, mahalle ziyaretlerinin yanı sıra iftar sonrasında da kırsal mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek belediye başkanı seçilmesi durumunda yapacağı çalışmaları ve projelerini tek tek vatandaşlara anlatıyor.

Her gittiği yerde büyük ilgi ve coşkuyla karşılanan Bektaş, özellikle kadınlara seslenip onlar için pozitif ayrımcılık yapacağının da altını çiziyor.

chp-ilgin-bektas-4.jpeg

Kadınlar için birçok projesi olduğunu dile getiren Bektaş, ev hanımlarının evlerin ürettikleri ürünleri pazarda satabilmeleri için belediye olarak aracı olacaklarını ve kadınlar için Pazar yerinde ücretsiz alan oluşturacaklarını dile getirdi.

chp-ilgin-bektas-3.jpeg

Gittiği yerlerde iftar sofralarına da konuk olan Bektaş, projelerinin sadece kadınlara yönelik olmadığının altını çizerek “Ilgın için en iyi hizmeti verebilirim diyerek aday oldum. Güzel ilçemizde yapılabilecek çok güzel şeyler var. Bunu da kadın elinin değdiği her için titizlikle yapılabileceği iddiasıyla ben yapabileceğime inanıyor. Bunun için her kesimin desteğini bekliyorum” dedi

chp-ilgin-bektas-1.jpeg

Mansur Yavaş’tan Merve Bektaş’a destek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosoyal medya üzerinden yayınladığı bir video ile CHP Ilgın Belediye Başkan Adayı Merve Bektaş'ın seçim çalışmalarına destek verdi.

Mansur Yavaş, yayınladığı videoda; "Ankara’dan Ilgın’a selam ve saygılarımı sunuyorum. İnşallah Merve Başkanımız seçildiğinde kendisinin orada gerçekleştirmek istediği projelere Ankara büyükşehir belediye başkanı olarak her türlü desteği vereceğim.

Bu vesile ile Ilgın’a selamlarımı sunuyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

chp-ilgin-bektas-1.jpg

https://www.instagram.com/reel/C4xxd5nsX9J/?igsh=MXV2YXMyd2U5bHA5eQ%3D%3D