Belediye binasında geri sayım

Belediye binasında geri sayım
Sarayönü’nün yeni eserlerinden bir tanesi olacak Sarayönü Belediyesi hizmet binası bitiyor. Son rötuşları ve peyzaj düzenlemeleri yapılan binanın bu ayın sonunda tamamlanması planlanıyor.Sarayönü Belediyesi'nin ilçeye prestij...

Sarayönü’nün yeni eserlerinden bir tanesi olacak Sarayönü Belediyesi hizmet binası bitiyor. Son rötuşları ve peyzaj düzenlemeleri yapılan binanın bu ayın sonunda tamamlanması planlanıyor.

Sarayönü Belediyesi'nin ilçeye prestij katacak yeni hizmet binası için çalışmalar sona yaklaştı.  Alp Planlama Peyzaj ve İnşaat San.Tic.Ltd.Şti. tarafından yapılan binanın bu ayın sonunda Sarayönü Belediyesi'ne teslim edilmesi bekleniyor. Yaklaşık 4 milyon 500 bin liraya ihale edilen binada 16 aylık çalışma küçük düzenlemelerin de tamamlanmasının ardından bitecek.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yeni belediye binasının ilçeye yakışır bir prestij binası olduğunu söyledi. Projelendirme aşamasındayken geleceği düşünerek hareket ettiklerini anlatan Solak, yaptığı açıklamada, "ilçemiz Konya'nın uydu kenti olma yolunda hızla ilerliyor. İlçemizin her noktasında bir çalışma var. Sarayönü, adeta bir şantiye alanına döndü. İvme kazanmaya başladık. Gelişim hızımız her geçen gün artıyor. On sene sonrası için ilçemizi çok farklı yerde görüyorum. Tüm bunları göz önünde bulundurarak bir belediye binası yapmak istedik. Binamız, 300 bin kişilik bir ilçeye hizmet edecek kapasitede olacak. Bunun nedeni yatırımımızın uzun vadeli olması ve yakın gelecekte tekrar yık yap ihtiyacının doğmaması için. İlçemize hayırlı olsun." dedi.