Belediye cemaatin içini ısıttı

Belediye cemaatin içini ısıttı
Sarayönü’nde etkili olan soğuk havalarda vatandaşının içini ısıtmak isteyen Sarayönü Belediyesi, her cuma günü farklı bir mahallede salep dağıtacak.Sosyal ve kültürel etkinliklere ağırlık vermeyi hedefleyen Sarayönü...

Sarayönü’nde etkili olan soğuk havalarda vatandaşının içini ısıtmak isteyen Sarayönü Belediyesi, her cuma günü farklı bir mahallede salep dağıtacak.

Sosyal ve kültürel etkinliklere ağırlık vermeyi hedefleyen Sarayönü Belediyesi, farklı hizmetlere imza attı. Son günlerde etkili olan soğuk havalarda Cuma namazı çıkışında vatandaşlara salep ikramında bulunan Sarayönü Belediyesi, bu ikramıyla takdir topladı.

Cuma günü Sarayönü Çarşı Camii, Fatih Dörtyol Camii ve Pir Hüseyin Camii önünde salep dağıtan Sarayönü Belediyesi, belirlenen program dahilinde diğer mahallelerde de ikramlarda bulunacak.

Sarayönü Belediyesi olarak kültürel dokuları yeniden canlandırma amacında olduklarını anlatan Başkan Nafiz Solak, bu etkinlikle Osmanlı ve Selçuklu geleneğinin de yaşatıldığını anlattı. Soğuk havalarda dışarı çıkan vatandaşlara yönelik bu etkinliğin her Cuma günü farklı bir mahallede süreceğini aktaran Başkan Solak, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Hemşerilerimize her türlü koşulda hizmet etmek bizlerin görevi. Bu soğuk havalarda onların içini ısıtmak amacıyla da salep dağıtımı organize ettik. Her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımızı memnun edebildiysek ne mutlu bizlere.”