Belediye dükkanları satışa çıkıyor

Belediye dükkanları satışa çıkıyor
Sarayönü girişinde, geçmişte Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından ambar olarak kullanılan taş yapının, Sarayönü Belediyesi tarafından işyerlerine dönüştürülmesinin ardından önümüzdeki günlerde satışlar gerçekleştirilecek.Mülkiyeti...

Sarayönü girişinde, geçmişte Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından ambar olarak kullanılan taş yapının, Sarayönü Belediyesi tarafından işyerlerine dönüştürülmesinin ardından önümüzdeki günlerde satışlar gerçekleştirilecek.

Mülkiyeti Sarayönü Belediyesine ait olan pazar yerinin karşısındaki taş ofis ambarları, işyeri ve dükkanlara dönüştürüldü. Toplamda 15 tane yola cepheli olacak şekilde oluşturulan işyeri ve dükkanın yapımı tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından işyerlerinin kat mülkiyetleri oluşturularak ihale satış işlemleri gerçekleştirildi. İşyerlerinden 12 tanesi bugün saat 10:00'da ihale ile satışa çıkarılacak. Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilecek ihale ile satılacak işyerlerinin ortalama bedeli 130 bin lira olarak belirlendi. Satıştan sonra mülk sahibi, yapacağı iş koluna göre kendi iç dizaynını kendisi yapacak. Her bir dükkanın ayrı ayrı lavabo ve tuvaleti bulunuyor.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, “Bölgenin, ilçede cazibe merkezlerinden biri olacağına şüphem yok. İş yerlerinin Sarayönü’nün giriş güzergahı üzerinde olması, pazar ve petrol alanına yakın olması bir canlılık kazandırıyor. Ayrıca Saraç mahallesi ve TOKİ konutlarının da geçiş güzergahında bulunuyor. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.