Belediye ekipleri bayram temizliği yaptı

Belediye ekipleri bayram temizliği yaptı
Sarayönü Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde şehrin temizlik standartlarını yükseltmek adına hummalı bir temizlik çalışması başlattı. İlçenin işlek caddeleri ve kaldırımları özel bir titizlikle yıkanarak temizlendi.

Sarayönü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yılın 12 ayında devam ettirdikleri temizlik faaliyetlerini Ramazan Bayramı öncesi yoğunlaştırdılar.

belediye-ekipleri-bayram-temizligi-yapti-1.jpg

Kentteki temiz şehir imajını daha da ileriye taşımak amacıyla gece gündüz demeden çalışan Sarayönü Belediyesi ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde ana caddeleri ve kaldırımları tazyikli su ile yıkayarak hijyen standartlarını artırdılar. Temizlik çalışmaları, bayramın arife gününe kadar ana güzergâhlarda devam edecek.

Cuma günü başlatılan temizlik faaliyetlerini yerinde inceleyen Sarayönü’nün Yeni Belediye Başkanı Necati Koç, kendi elleriyle de çalışmalara katılarak ekiplere destek oldu. Başkan Koç, eline süpürge alarak kaldırımları süpürdü ve cadde temizliğine bizzat katılarak personelle birlikte çalıştı.

belediye-ekipleri-bayram-temizligi-yapti-2.jpg

Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç, yaptığı açıklamada, "Kentimizin temizlik ve estetik açısından en iyi şekilde görünmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ramazan Bayramı öncesi özellikle ana caddelerimizi ve kaldırımlarımızı temizleyerek hemşehrilerimizin daha sağlıklı ve güvenli bir bayram geçirmelerini sağlamak istiyoruz. Tüm ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.