Belediye olumsuz hava koşullarına hazır

Belediye olumsuz hava koşullarına hazır
Sarayönü Belediyesi, soğuk ve yağışlı hava nedeniyle yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı hazırlıklarını tamamladı.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, belediye olarak karla mücadelede en iyi şekilde hizmet vermek amacıyla...

Sarayönü Belediyesi, soğuk ve yağışlı hava nedeniyle yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı hazırlıklarını tamamladı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, belediye olarak karla mücadelede en iyi şekilde hizmet vermek amacıyla hazırlıklarını yaptıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Nafiz Solak yaptığı açıklamada, “İlçemizde kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı belediye olarak önlemlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın sorunsuz bir kış geçirmesi için tüm ekiplerimiz hazır bir şekilde çalışıyor. Zor şartlarda çalışan personelimize Allah kolaylık versin. Amacımız vatandaşlarımızın kışı sorunsuz bir şekilde geçirmesidir. Gerek ulaşım gerekse diğer çalışmalarımız titizlikle devam etmektedir.” şeklinde konuştu.

Kar yağışı esnasında ekiplerin; ilçe merkezi ana arterler, şehirlerarası bağlantı yolları, eğitim ve sağlık kuruluşları güzergahları ile diğer önem arz eden yollar başta olmak üzere ilçe genelinde gece gündüz çalışarak yolların açık kalmasını sağlayacağını kaydeden Başkan Solak, ana arterlerdeki kaldırımlarda, kamu kurumları ile yürüyüş yollarında da kar temizliği yapılacağını ifade etti.

ofis sikiş izle