Belediye taziye aracı yaptı

Belediye taziye aracı yaptı
Sarayönü Belediyesi, olumsuz hava koşullarının etkilerini en aza indirebilmek ve daha iyi hizmet sağlamak için kendi atölyesinde taziye aracı imal etti. Halihazırda kullanılan taziye aracını geçtiğimiz yıl satın alan ve bunu...

Sarayönü Belediyesi, olumsuz hava koşullarının etkilerini en aza indirebilmek ve daha iyi hizmet sağlamak için kendi atölyesinde taziye aracı imal etti. Halihazırda kullanılan taziye aracını geçtiğimiz yıl satın alan ve bunu aynı zamanda prototip olarak kullanan Sarayönü Belediyesi, aracı daha da geliştirerek kendi taziye aracını üretti.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, sosyal belediyecilik adına her geçen gün hizmet kalitesini daha çok arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Bir yıl önce bu hizmetin taziye çadırları ile verildiğini anlatan Solak, “ilçemizde cenazesi olan vatandaşlarımız gelen misafirlerini karşılamak için belediyemizin taziye çadırlarını kullanıyordu. Bu da rüzgarlı, soğuk ve yağışlı havalarda yeterince iyi hizmet veremiyordu. Bu yüzden hizmet kalitesini arttırmak amacıyla geçen sene bir taziye aracı yaptırdık. Bir yıldır taziye aracımız vatandaşlarımıza hizmet verdi. Bu süreçte bizde taziye aracının daha gelişmiş ve kullanışlı olanını kendi atölyelerimizde ürettik. Taziye aracımızın içerisinde insanların rahatça oturabileceği sabit oturaklar, lavabo, ısıtma sistemi bulunuyor. Sıcak, soğuk ve rüzgara dayanıklı taziye aracımız hizmet vermeye başlayacak. Hedefimiz bu taziye araçlarımızdan 16 adet yaparak muhtelif mahallelerimizin hizmetine sunmak. Bu araçlar aynı zamanda komşu mahallelere de hizmet verecek.” dedi.

Etiketler :