Belediye yeni binasında

Belediye yeni binasında
Yeni belediye binasının yapım aşamasında geçici olarak tren garı civarında bir iş hanının üst katında hizmet veren Sarayönü Belediyesi yeni binasına taşındı.Sarayönü Belediyesi için yeni yapılan binanın mevcut yerine...

Yeni belediye binasının yapım aşamasında geçici olarak tren garı civarında bir iş hanının üst katında hizmet veren Sarayönü Belediyesi yeni binasına taşındı.

Sarayönü Belediyesi için yeni yapılan binanın mevcut yerine inşa edilmesinden dolayı inşaat sürecinde farklı bir yerde hizmet veren belediye, yeni binasına taşındı.

Sarayönü Belediyesi, yeni belediye binasının, eski yerine yapılacak olmasından dolayı, geçici süreliğine Tren İstasyonu yanında bulunan iş merkezinin en üst katında hizmet vermişti. Artık hizmetler yaklaşık 21 ayda tamamlanan yeni belediye binasında verilecek. Hafta sonu taşınarak dünden itibaren yeni binasında hizmet vermeye başlayan Sarayönü Belediyesi’nde yerleşim süreci içerisinde kısmen hizmet aksamaları yaşanabileceği bildirildi. Bunun için öncesinden alt yapı çalışmaları başlatılarak kesintisiz hizmet sağlamak için azami gayret gösterileceği öğrenildi.