Belediyeden 7 mahalleye iftar

Belediyeden 7 mahalleye iftar
Sarayönü Belediyesi'nin mahallelerde uygulamaya koyduğu 'Sarayönü Belediyesi Mahalleleri ile İftarda Buluşuyor' programı tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta başlayan iftar programları kapsamında Karabıyık, Kayıören,...

Sarayönü Belediyesi'nin mahallelerde uygulamaya koyduğu 'Sarayönü Belediyesi Mahalleleri ile İftarda Buluşuyor' programı tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta başlayan iftar programları kapsamında Karabıyık, Kayıören, Kadıoğlu, Kuyulusebil, Başhüyük, Çeşmelisebil ve Demirneli mahallelerinde iftar programları düzenlendi.

Sarayönü Belediyesi, Ramazan ayında taşra mahallelere yönelik olarak iftar programlarını düzenlemeye devam ediyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan iftar programları kapsamında, tüm taşra mahallelerde iftar davetleri verilecek.

Bu hafta gerçekleştirilen iftar programları dahilinde kapsamında Karabıyık, Kayıören, Kadıoğlu, Kuyulusebil, Başhüyük, Çeşmelisebil ve Demirneli mahallesi sakinleri iftar programıyla bir araya getirildi.

İftar programları ile ilgili olarak bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, "Ramazan ayında iftarlarda mahalle mahalle sürdürdüğümüz gönül buluşmalarımız bizi birbirimize daha fazla bağlıyor. Gönülden gönüne köprüler kuruluyor. İftar bitiminde de halkımızın sorunlarını dinliyoruz. El ele gönülden gönüle mahallelerimizde iftar buluşması yapıyoruz. İbadethanelerimiz, iftar sofralarımız, evlerimiz şenlenmiş durumda. İnancımızı, geleneklerimizi, bizim devraldığımız manevi mirası çocuklarımıza aktarmamız gerekir. Belediyelerin temel görevlerinden birisi de manevi kalkınma ve insanımızın manen de mutlu olmasını sağlamaktır. Ramazan ayının ülkemizdeki ve dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerimize sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ederim. İftar programımızın amacı Sarayönü ilçe sınırlarındaki tüm kardeşlerimizle bir araya gelerek kaynaşmaktır. Programın hazırlanmasında emeği geçenlere ve davetimize katılan tüm hemşerilerimize teşekkür eder saygılar sunarım." dedi.