Belediyeden asfalt çalışmaları

Belediyeden asfalt çalışmaları
Sarayönü Belediyesi, 2020 yılı yatırım planlamaları kapsamında yol yapım çalışmalarına devam ediyor.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, "İlçeyi daha yaşanabilir bir kent yapmak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam...

Sarayönü Belediyesi, 2020 yılı yatırım planlamaları kapsamında yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, "İlçeyi daha yaşanabilir bir kent yapmak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi. Kurşunlu TOKİ yolu, Ladik servis yolu, eski Özkent yolunda asfalt çalışmalarını tamamladık. Asfalt yol çalışmalarının yanı sıra ilçe merkez ve mahallelerimizde de kilitli parke taş çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz, belirlenen programlar dahilinde cadde ve sokaklardaki çalışmalarını düzenli olarak yapıyor.” şeklinde konuştu.

Belediye olarak bir yandan Kovid-19 ile mücadele ederken diğer yandan, gönül belediyeciliği anlayışıyla merkezinden en uç noktasına kadar her mahalleye aynı gayretle ve samimiyetle, ayrım yapmaksızın hizmet ulaştırmaya çalıştıklarının altını çizen Başkan Solak, “Doğalgaz altyapısı ile beraber bozulan yollarda çalışmalar yapıldığını söyledi. İlçemizde doğalgaz çalışmalarının devam etmesinden dolayı ara cadde ve sokaklarda bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyoruz. Deforme olan cadde ve sokaklarda tamir, bakım işlemlerini, parke ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Özkent ve Ladik mahallelerimizde parke taşı çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımızı program dahilinde sezon sonuna kadar aynı yoğun tempo ile sürdüreceğiz.” dedi.