Belediyeden yol ve kanal çalışması

Belediyeden yol ve kanal çalışması
Sarayönü Belediyesi, ilçe merkez ve mahallelerde çalışmalarına devam ediyor.Hizmet belediyeciliği anlayışı ile çıkmış oldukları yolda Sarayönü Belediyesi ekipleri, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını...

Sarayönü Belediyesi, ilçe merkez ve mahallelerde çalışmalarına devam ediyor.

Hizmet belediyeciliği anlayışı ile çıkmış oldukları yolda Sarayönü Belediyesi ekipleri, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarayönü Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda plan ve program dahilinde çalışmalarına devam ediyor. Sarayönü Belediyesi ekipleri, ilçe merkez Hatıp ve Saraç mahallesi, Ladik mahallesi TOKİ yolunda parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Kurşunlu mahallesi Yangöz Sokakta, su taşkınlarına karşı su kanalı döşeme ve parke taşı döşeme çalışmalarında devam ettiği bildirildi.

Yapılan hizmetlerin kalıcı köklü ve kaliteli olması için çalıştıklarını ifade eden Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, “Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçe merkez ve mahallelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile ilçemiz daha modern bir hale kavuşacak.” dedi.