Belediyeye hibe çöp aracı

Belediyeye hibe çöp aracı
Sarayönü Belediyesi’nin son dönemde büyük gelişme gösteren araç parkına hibe olarak yeni bir araç daha kazandırıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe olarak alınan çöp toplama aracı ile Sarayönü Belediyesi...

Sarayönü Belediyesi’nin son dönemde büyük gelişme gösteren araç parkına hibe olarak yeni bir araç daha kazandırıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe olarak alınan çöp toplama aracı ile Sarayönü Belediyesi geçen dönemde dahil olmak üzere 7’nci hibe aracını alarak büyük bir başarı gösterdi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde yapmış olduğu girişimler sonucunda, modern bir çöp toplama aracı belediyenin araç parkına hibe olarak kazandırıldı. Toplam 14 tonluk kapasiteye sahip olan çöp toplama aracının önümüzdeki günlerde belediye filosuna katılarak hizmet vermeye başlaması bekleniyor.

Aracın yapımı ve alımı ile ilgili yazışmaların tamamlandığı öğrenilirken 15 Ekim’den itibaren aracı ilçeye teslim edileceği ifade edildi. Çevre Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe olarak alınan üçüncü çöp toplama aracı olan bu araçla birlikte belediyenin yararlandığı hibe araç sayısı yedi oldu.