Bilmez Van'a atandı

Bilmez Van'a atandı
Sarayönü’nde uzun yıllar Kaymakam olarak görev yapan Mehmet Emin Bilmez, Ardahan Valiliğinden Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği'ne atandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan ve...

Sarayönü’nde uzun yıllar Kaymakam olarak görev yapan Mehmet Emin Bilmez, Ardahan Valiliğinden Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği'ne atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Ardahan Valiliği görevini yürüten Mehmet Emin Bilmez, Van Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevlerine atandı.

Sarayönü’nde 2003-2009 yılları arasında Kaymakam olarak görev yapan Mehmet Emin Bilmez, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili oldu.

Van Valiliği bahçesinde düzenlenen törenle karşılanan Vali Mehmet Emin Bilmez, valilik girişinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Bilmez, “En büyük acıları yaşasa da ayakta kalmayı bilen kadim şehrimiz Van’da, onur verici bir göreve atanmamdan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Tarihi ve doğal zenginliğiyle yüreği büyük insanların yaşadığı bu topraklarda hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu ve ağır bir sorumluluk gerektirdiğini, bu sorumlulukla hizmet edeceğimi belirtmek isterim. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 hedefine odaklı, büyüyen bir Van ve Türkiye için yorulmadan çalışıp, hep beraber hedeflerimize odaklanarak şehrimizi en üst seviyelere taşımaya gayret sarf edeceğiz. Van halkının daha huzurlu ve müreffeh bir hayat sürmesi için elimizden gelen gayreti sonuna kadar ortaya koyacağız. ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’, ‘insanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır’ ilkelerini düstur edinerek; bıkmadan, usanmadan, kapımızı ve gönlümüzü Vanlılara açarak tüm halkımızın hizmetinde olacağız." dedi.