Bireysel sulama hibe desteği belli oldu

Bireysel sulama hibe desteği belli oldu
Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi kapsamında asil listede bulunan yatırımcıların en son 30 Haziran 2021 tarihine kadar hibe sözleşmesi imzalaması gerekiyor.Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Bireysel Sulama Sistemlerinin...

Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi kapsamında asil listede bulunan yatırımcıların en son 30 Haziran 2021 tarihine kadar hibe sözleşmesi imzalaması gerekiyor.

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No: 2021/7) kapsamında onaylanan asil ve yedek başvuru sahibi listeleri 11 Haziran 2021 tarihinden itibaren on gün süresince İl Müdürlüğü internet sitesinde yayımlanacak. Bu başvuru sahiplerine ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak.

Asil listedeki başvuru sahiplerinden değerlendirme sonuçlarının yayımlanmasının son günü olan 21 Haziran 2021 tarihinden itibaren on günlük süre içerisinde 30 Haziran 2021 tarihine kadar hibe sözleşmesi imzalamayan başvuru sahiplerinin yerine, yedek listeden puan sıralamasına göre gerekli sayıda başvuru sahibi belirlenecek ve İl Müdürlüğü internet sitesinde beş gün süresince yayımlanacak.