Birinci amatör özletti

Birinci amatör özletti
Konya'da etkili olan yar yağışı, uzun süredir şehirdeki tüm amatör lig karşılaşmalarının ertelenmesine neden oluyor.Aralık ayından itibaren 3 hafta boyunca ertelenen ligler, önceki günler yapılan açıklama ile bu pazar günü...

Konya'da etkili olan yar yağışı, uzun süredir şehirdeki tüm amatör lig karşılaşmalarının ertelenmesine neden oluyor.

Aralık ayından itibaren 3 hafta boyunca ertelenen ligler, önceki günler yapılan açıklama ile bu pazar günü de ertelendi. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ndan yapılan yazılı açıklamada; “Amatör futbolda yeni erteleme. İlimiz merkez ve ilçelerde devam eden olumsuz hava-saha şartları nedeniyle hafta sonu oynanacak tüm amatör küme futbol müsabakaları ertelenmiştir. Buna göre hava-saha şartlarına göre ertelen tüm maçların fikstürü kaydırılmış olup tüm maçlar kaldığı yerden başlayacaktır” denildi.

Yapılan açıklamada ayrıca; “21-22 Ocak Cumartesi-Pazar gününe ertelenen müsabakalar yine oynanamazsa ilçelerde ki tüm maçlar, 25-26 Ocak 2017 Çarşamba-Perşembe günleri kesin olarak Konya merkez sahalarda oynatılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Buna göre Konya 1'nci Amatör Küme'de mücadele eden Konya Sarayönüspor, 10'ncu haftada bıraktığı lige geri dönecek. Altınekinspor karşılaşmasıyla başlayacak olan temsilcimiz, sırasıyla Cihanbeyli Belediyespor, Yeni Emirgazi Belediyespor ve Taşkentspor ile karşılaşmaya çıkacak.