Böle'den belediyeye teşekkür

Böle'den belediyeye teşekkür
Sarayönü’ne bağlı Yukarı mahallede ikamet eden Yunus Böle, geçtiğiz yıl alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan yolunun yeniden yapıldığı için Sarayönü Belediyesi'ne teşekkür etti.Koski tarafından Başhüyük mahallesi...

Sarayönü’ne bağlı Yukarı mahallede ikamet eden Yunus Böle, geçtiğiz yıl alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan yolunun yeniden yapıldığı için Sarayönü Belediyesi'ne teşekkür etti.

Koski tarafından Başhüyük mahallesi kanalizasyonunun Sarayönü arıtma tesisine bağlanması için yapılan alt yapı, Yukarı mahallede yaşayan Yunus Böle ve ailesine kış aylarında büyük mağduriyet olmuştu. Mağduriyetini dile getiren Yunus Böle'nin isteği yaz döneminde karşılık buldu. Çamurdan kurtulmak için kum dökülmesine razı olan Yunus Böle'nin ikamet ettiği sokağa Sarayönü Belediyesi tarafından satıh kaplama asfalt döküldü.

Memnuniyetini dile getiren Yunus Böle, "Daha önceden bizim yolumuz stabilizeydi. Kışın yapılan çalışma yolumuzu bozdu ve yola yayılan toprak çamur oldu. Ben toprağın sıyrılıp iki kamyon kum dökülmesine razıydım ama belediyemizden Allah razı olsu. Dört dörtlük şekilde asfalt yaptılar yolumuzu." dedi.