Boyalı'ya 6,5 km asfalt

Boyalı'ya 6,5 km asfalt
Sarayönü ne balı Boyalı mahallesinde daha önce stabilize yapılan yollarda asfalt çalışması yapıldı.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Boyalı mahallesinde gerçekleştirilen asfalt çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada,...

Sarayönü ne balı Boyalı mahallesinde daha önce stabilize yapılan yollarda asfalt çalışması yapıldı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Boyalı mahallesinde gerçekleştirilen asfalt çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “Büyükşehir yasası ile tüm köy ve beldelerin belediyemize bağlanmasının ardından dengeli ve eşit şekilde her mahallemize hizmet götürmenin gayreti içerisindeyiz. İlçemiz Boyalı mahallesinde geçmiş yıllarda ham toprak olan yolları daha önce stabilize yapmıştık. Stabilize yapılan yollar içerisinde bu yıl 6 bin 500 metrelik belediyemizin ekipmanları ve kendi imkanlarıyla satıh kaplama asfalt olarak yaptık. Daha önce yağışlı havalarda çamur, kurak döneminde ise toz sıkıntısı yaşanan yolların standardını bu şekilde yükseltmiş olduk” dedi.

Boyalı mahallesinde gerçekleştirilen kilitli taş çalışmalarından da bahseden Solak, “Boyalı mahallemize 1.500 metre uzunluğundaki 4 yol geride bırakılarak bu yıl ki kilitli parke taş yapım programına alınmıştır. Kış dönemi girmeden her mahallemize olabildiğince fazla hizmet götürmenin gayretindeyiz.” şeklinde konuştu.