Bozkurt ailesinin mutlu günü

Bozkurt ailesinin mutlu günü
Sarayönü Gar Şefi Mehmet Bozkurt, bir kaç hafta önce büyük kızı Kübra'nın evliliğinin ardından, şimdi de küçük kızı Sebahat'i evlendirmenin mutluluğu ile ondan ayrılacak olmasının burukluğunu yaşıyor.Neşe-Mehmet Bozkurt...

Sarayönü Gar Şefi Mehmet Bozkurt, bir kaç hafta önce büyük kızı Kübra'nın evliliğinin ardından, şimdi de küçük kızı Sebahat'i evlendirmenin mutluluğu ile ondan ayrılacak olmasının burukluğunu yaşıyor.

Neşe-Mehmet Bozkurt çiftinin kızı Sebahat ile Medine-Sırrı Demirhan çiftinin oğlu Hüseyin, mutlu bir yuvanın temellerini atmanın sevincini yaşıyor. Daha önce nikah merasimi gerçekleştirilen Sebahat-Hüseyin çifti, iyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta hep bir arada olma sözü vererek hayatlarını resmi olarak birleştirmişlerdi. Mutlu çiftin düğünü ise 28 Ağustos 2017 Pazartesi günü başladı. Evcekaya piknik alanında çiftin kına merasimi gerçekleştirildi. Kına merasimine Bozkurt ailesinin çok sayıda seveni ve yakını büyük ilgi gösterdi. Kına merasiminin ardından 2 Eylül 2017 Cumartesi günü düğün Malatya'da devam edecek. Malatya Melekoğulları Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek düğün ile mutlu çift dünya evine adım atacak.

Sarayönü Medya Grup olarak Bozkurt ve Demirhan ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Sebahat ve Hüseyin'e bir ömür boyu mutluluklar dileriz.