Bu birliktelik bozulmasın!

Bu birliktelik bozulmasın!
Sarayönü'nde bir yıl önce kurulan "Sarayönü Platformu" Kaymakam Tarık Bahadır önderliğinde her ay düzenli olarak toplanıyor. Siyaset karıştırılmayan ve ilçe ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda, istişare edilerek...

Sarayönü'nde bir yıl önce kurulan "Sarayönü Platformu" Kaymakam Tarık Bahadır önderliğinde her ay düzenli olarak toplanıyor. Siyaset karıştırılmayan ve ilçe ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda, istişare edilerek fikirler üretiliyor. Bunun yanı sıra Konya'nın hiç bir ilçesinde başarılamamış olan birlik ve beraberlik ortamı sağlanıyor.

Toplantılara, Kaymakam Tarık Bahadır, Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü Manşet Gazetesi, Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş, Ziraat Odası Başkanı Fatih Karça, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Erdoğdu, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Önal, Kızılay Derneği Başkanı Halil İbrahim Turan, Ornitoloji Derneği Başkanı Bahattin Canabay ve merkez mahalle muhtarları katılıyor.

Görüşülen konuların tutanak altına alındığı toplantılarda, fikir alışverişi ile önemli fikirler ve çözüm önerileri ortaya çıkıyor. İhtiyaç duyulan toplantılarda siyasi partilerin ilçe başkanları da davet ediliyor. Gündem maddelerinin daha önceden belirlendiği toplantılarda ilçe gündemi ile alakalı olarak direk konunun muhataplarıyla çözüm aranıyor.

Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, toplantılarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İlçemizde çok güzel bir platform oluşturduk. Bu platformda ilçemizle ilgili konuları görüşerek değerlendiriyoruz. İlçemize ne katabileceğimizi, sorunlarımız varsa o sorunları nasıl çözebileceğimizi konuşuyoruz. Her konuda istişare ediyoruz. Saygı çerçevesinde düzeyli bir şekilde her konuyu rahatlıkla görüşebiliyoruz. Bir konuyu gündeme getirdiğimizde herkes konuya farklı bir açıdan bakabiliyor. Buda çözüm yolunun daha kolay bir şekilde ortaya çıkmasına neden oluyor." dedi.

Etiketler :