Bu birliktelik bozulmasın denmişti ama!

Bu birliktelik bozulmasın denmişti ama!
Sarayönü'nde geçtiğimiz yıl ilçenin sorunları ve sıkıntılarını istişare edecek çözmek amacıyla kurulan "Sarayönü Platformu" ümit edilenden çok daha kısa ömürlü oldu.Sarayönü'nde bir yıl önce kurulan "Sarayönü Platformu"...

Sarayönü'nde geçtiğimiz yıl ilçenin sorunları ve sıkıntılarını istişare edecek çözmek amacıyla kurulan "Sarayönü Platformu" ümit edilenden çok daha kısa ömürlü oldu.

Sarayönü'nde bir yıl önce kurulan "Sarayönü Platformu" Kaymakam ve Belediye Başkanı önderliğinde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile her ay düzenli olarak toplanıyordu. Siyaset karıştırılmaması kararlaştırılarak ilçe ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda, istişare edilerek fikirler üretiliyordu. Geçtiğimiz yıl bugünlerde yaptığımız haberde Konya'nın hiç bir ilçesinde başarılamamış olan birlik ve beraberlik ortamının sağlandığını dile getirmiştik. Ne yazık ki bu platformun ömrü fazla uzun olmadı.

Platformun, fikirlerin uyuşmamasından dolayı mı dağıldığı yoksa amacına uygun olarak istenen verimliliğin elde edilememesinden dolayı mı dağıldı merak konusu oldu.