Bu kantin çok farklı

Bu kantin çok farklı
Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi'nin kantini, farklı hizmet anlayışı ve temizliğiyle dikkat çekiyor.İlçede ünü kulaktan kulağa yayılan okul kantininin, öğle arasında diğer okullardan öğretmenleri ağırladığı...

Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi'nin kantini, farklı hizmet anlayışı ve temizliğiyle dikkat çekiyor.

İlçede ünü kulaktan kulağa yayılan okul kantininin, öğle arasında diğer okullardan öğretmenleri ağırladığı öğrenildi. İkisi bayan, üç kişinin hizmet verdiği okul kantininde personelin öğrencilerle olan samimi diyalogu gözden kaçmıyor. Soğuk-sıcak içecekler, atıştırmalıklar, aperatif yiyecekler, çiğköfte, mısır, dondurma gibi birçok çeşidi öğrencilere sunan kantinde yok yok.

Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi kantininin işletmecisi Yusuf İnanır yaptığı açıklamada, "Bizim önceliğimiz hizmet ve temizlik. Özellikle hijyen ve temizliğe büyük önem veriyoruz. Çok para kazanma derdinde değiliz. Amacımız işimizi iyi yapmak. Olumlu geri dönüşler aldıkça da bundan memnuniyet duyuyoruz. Öğrencilerimize müşteri gözüyle değil, arkadaşlarımız, kardeşlerimiz gibi bakıyoruz. Samimi bir ortamımız var. Öğrencilerimize evlerinin mutfağındaymış gibi hissettirmeye çalışıyoruz." dedi.