Bu maçı da kazanalım artık

Bu maçı da kazanalım artık
Sarayönü Belediyespor, sezonun ikinci derbisini Karapınar Belediyespor ile kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacak.Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta pazar günü Konya derbisi oynanacak. Sarayönü Belediyespor ve Karapınar...

Sarayönü Belediyespor, sezonun ikinci derbisini Karapınar Belediyespor ile kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta pazar günü Konya derbisi oynanacak. Sarayönü Belediyespor ve Karapınar Belediyespor'u karşı karşıya getirecek mücadele, il barajı nedeniyle büyük önem taşıyor. Bu sene en kötü sezon başlangıçlarından bir tanesini yapan Sarayönü Belediyespor'un sezon sonu ligde kalabilmek adına bu engeli kayıpsız geçmesi gerekiyor.

Grubun son sırasında yer alan Kırşehir Çayağzıspor'a mağlup olmanın büyük moral kaybını yaşayan Sarayönü Belediyespor, pazar günü Karapınar Belediyespor karşısında toparlanma fırsatı bulacak. Çayağzıspor karşılaşmasının ardından bir günlük ara veren Sarayönü Belediyespor, bugün yeniden topbaşı yapacak. Mustafa Baştin ve Ferhat Gerger'in sakatlıkları devam ederken, Karapınar Belediyespor karşılaşmasının kadrosunda yer alıp almayacakları hafta içerisinde belli olacak.

Puan cetvelinin 6'ncı sıranda yer alan Karapınar Belediyespor, 6'ncı hafta itibariyle bir beraberlik, iki galibiyet ve üç mağlubiyet aldı. Kalesinde 12 gol gören Karapınar Belediyespor, rakiplerine 10 golle karşılık vererek 7 puan toplayabildi. Sarayönü Belediyespor, kazanması durumunda rakibinin bir puan önüne geçecek.