Bucak'ın rakibi Uşak

Bucak'ın rakibi Uşak
Sarayönü Belediyespor'un grubunda şampiyon olarak play-off maçlarına gitmeye hak kazanan Bucak Belediye Oğuzhanspor'un rakibi Utaş Uşakspor oldu.Bölgesel Amatör Lig 7'nci grupta son haftaya kadar süren şampiyonluk mücadelesinde...

Sarayönü Belediyespor'un grubunda şampiyon olarak play-off maçlarına gitmeye hak kazanan Bucak Belediye Oğuzhanspor'un rakibi Utaş Uşakspor oldu.

Bölgesel Amatör Lig 7'nci grupta son haftaya kadar süren şampiyonluk mücadelesinde ipi göğüsleyen Akşehirspor'u 3-1 yenen Bucak Belediye Oğuzhanspor olmuştu. Bucak Belediye Oğzuhanspor'un rakibi ise Bölgesel Amatör Lig 8'nci grubun şampiyonu oldu. Yine son güne kadar şampiyonu netşelmeyen Bölgesel Amatör Lig 8'nci grupta hedefe ulaşan Utaş Uşakspor, play-off maçlarında Bucak Belediye Oğuzhanspor'un rakibi oldu.

Tek maç üzerinden eleminasyon sistemine göre oynanacak olan play-off karşılaşması için takımlar 23 Nisan 2017 Pazar günü karşı karşıya gelecek. Saat 15:00'te başlayacak olan mücadele Eskişehir Atatürk Stadında  oynanacak. Yenen takım 3.Lig'e yükselecek. Yenilen takım ise Bölgesel Amatör Lig 5'nci grup ile Bölgesel Amatör Lig 6'ncı grup şampiyonlarının oynayacağı maçta mağlup olan takımla oynayarak bir hak daha elde edecek.