Bucak'ın yüzü gülmüyor

Bucak'ın yüzü gülmüyor
Sarayönü Belediyespor ile geçtiğimiz sezonlarda aynı grupta yer alan Bucak Belediye Oğuzhanspor'un play-off maçlarında yüzü gülmüyor.Sarayönü Belediyespor'un şampiyon olduğu 2015-2016 sezonunun ardından, temsilcimizin grubunda...

Sarayönü Belediyespor ile geçtiğimiz sezonlarda aynı grupta yer alan Bucak Belediye Oğuzhanspor'un play-off maçlarında yüzü gülmüyor.

Sarayönü Belediyespor'un şampiyon olduğu 2015-2016 sezonunun ardından, temsilcimizin grubunda Bucak Belediye Oğuzhanspor şampiyon olmuştu. Burdur temsilcimiz o sezon play-off maçlarında önce Utaş Uşakspor'a daha sonrada Altındağ Belediyespor'a mağlup olarak 3.Lig'e çıkamamıştı. Bu sezon yine 7'nci grubun şampiyonu olarak Bucak Belediye Oğuzhanspor, en zor kuralardan birini çekerek Somaspor'a rakip oldu. Bölgesel Amatör Lig'in en büyük bütçeli takımlarından bir tanesi olan Somaspor'a 2-1 yenilen Burdur temsilcisi, ikinci karşılaşmada Belediye Derincespor ile karşı karşıya gelecek. Şampiyon olan takımlar arasında en mütevazi bütçelerden birine sahip olan Burdur temsilcisinin ikinci karşılaşmada ne yapacağız merakla bekleniyor.