Çakıcı KASKF yönetiminde

Çakıcı KASKF yönetiminde
Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF), seçimli 15. olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Sarayönü Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sena Çakıcı, mevcut başkan Remzi Ay ın listesinde KASKF Yönetim...

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF), seçimli 15. olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Sarayönü Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sena Çakıcı, mevcut başkan Remzi Ay ın listesinde KASKF Yönetim Kurulu na seçildi. Çakıcı, Cevdet Uğurlu nun ardından yıllar sonra KASKF yönetimine giren ilk Sarayönülü oldu.

Geçtiğimiz hafta Pazar günü Bera Otel'de yapılan genel kurula, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, kulüp başkanları, delegeler, misafirler ve amatör spor ailesinin tüm fertleri katıldı. Yapılan yönetim kurulu seçiminde ilçemizden Mustafa Sena Çakıcı, KASKF yönetimine girdi. Çakıcı, ilçemizi ve Sarayönü Belediyespor u federasyon düzeyinde temsil edecek.

Mustafa Sena Çakıcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Başkanımız Nafiz Solak ile ivme kazanan  Sarayönü Belediyespor kulübü, son üç yılda tüm federasyonların dikkatini çekmiştir. Özellikle Konya futboluna önemli katkıda bulunan Sarayönü Belediyespor kulübünü taltif eden Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, bizi onurlandırarak ilçemizi federasyon düzeyin temsil etmemize kapı açmıştır. Bundan sonra ilçemizi KASKF da da en başarılı şekilde temsil etmek için gayret göstereceğiz. İlçemizde sadece futbolu değil tüm amatör sporları geliştirerek iyi yerlere getirmeyi hedefliyoruz” dedi.