Çalınan bisikletini polis gibi buldu

Çalınan bisikletini polis gibi buldu
Sarayönü'nde çalışan şarjlı bisikletini iyi bir araştırmayla Kadınhanı'nda bulan Ahmet Küçükyangöz, hızsızlık zanlısını da yakalattı.Saraç mahallesinde geçtiğimiz günlerde Ahmet Küçükyangöz'e ait şarjlı bisiklet...

Sarayönü'nde çalışan şarjlı bisikletini iyi bir araştırmayla Kadınhanı'nda bulan Ahmet Küçükyangöz, hızsızlık zanlısını da yakalattı.

Saraç mahallesinde geçtiğimiz günlerde Ahmet Küçükyangöz'e ait şarjlı bisiklet akşam saatlerinde evinden çalındı. Sabah bisikletinin çalındığını fark eden Ahmet Küçükyangöz, Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği'ne başvurdu. Emniyet yetkilileri soruşturmanın başlatılabilmesi için bisikletin faturasını istedi.

Fatura için emniyetten ayrılan Ahmet Küçükyangöz'ün karşılaştığı bir vatandaş, çalışan şarjlı bisikletini Kadınhanı veya Ilgın'da aramasını önerdi. Bunun üzerine Kadınhanı'na giden Ahmet Küçükyangöz, motosikletçileri tek tek alıcı gibi gezerek şarjlı bisikletini aradı. Yine bir motosikletçiye alıcı gibi giren Küçükyangöz, kendi şarjlı bisikletinin özelliklerini anlatarak iki el bir şarjlı bisiklet almak istediğini söyledi. Satıcının benzer bir şarjlı bisikleti daha önce sattığını söylemesi üzerine şüphelenen Küçükyangöz, fotoğrafını görmek istedi. Fotoğraftan kendi bisikletini teşhis eden Küçükyangöz, polise ihbarda bulundu. İşyerine gelen polis ekipleri, satılan çalıntı şarjlı bisikleti geri getirtti. Satıcının sorgulanması üzerine, satıcı, genç bir erkeğin şarjlı bisikleti kendisinin gibi getirdiğini ve kimliğini göstererek kendisine sattığını ifade etti. Bu kimlik fotokopisinden yola çıkan polis ekipleri Sarayönü'nde şarjlı bisikleti çalan şahsı yakaladı.

Sorgusunun ardından Sarayönü Adliyesine sevk edilen hırsızlık zanlısı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şarjlı bisiklet ise sahibine geri teslim edildi.

Etiketler :