Çalışanlar tatilin uzamasını bekliyor

Çalışanlar tatilin uzamasını bekliyor
Sarayönü'nde bayramın dördüncü gününün çarşamba gününe denk gelmesi nedeniyle vatandaşlar perşembe ve cuma günlerinin de tatil edilmesiyle bayram tatilinin 9 güne çıkmasını bekliyor.Tatil hazırlıklarına başlayan çalışanlar...

Sarayönü'nde bayramın dördüncü gününün çarşamba gününe denk gelmesi nedeniyle vatandaşlar perşembe ve cuma günlerinin de tatil edilmesiyle bayram tatilinin 9 güne çıkmasını bekliyor.

Tatil hazırlıklarına başlayan çalışanlar gözünü 2019 Kurban Bayramına çevirdi. Geçen sene olduğu gibi bu sene Kurban Bayramının 9 gün olup olmayacağını merakla bekleyen çalışanlar, memleket hasretini dindirmeyi planlıyor. Bayram tatilinin başlaması ile birlikte Sarayönü’nde tatlı bir yoğunluğun yaşanması ve ilçe dışındaki birçok Sarayönülünün memleketine dönmesi bekleniyor.

Özellikle kurbanını memleketinde kesecek binlerce çalışan bayram tatilinin bir an önce başlamasını sabırsızlıkla beklemeye başladı. Bayramın dördüncü gününün çarşamba gününe denk gelmesi nedeniyle vatandaşlar perşembe ve cuma günlerinin de tatil edilmesini bekliyor.

2017 yılındaki Kurban Bayramı 30 Ağustos ile birleştiği için 11 gün tatil yapma şansı bulan çalışan kesim, 2018’de de Kurban Bayramı’nda 9 gün tatil yapmıştı. Bu yıl ise beş gün mü yoksa dokuz gün mü olacağı henüz netleşmeyen bayram tatili Cuma günü mesai bitimi ile başlayacak.