Çalıştıklarını Whatsapp ile ispat ediyorlar

Çalıştıklarını Whatsapp ile ispat ediyorlar
Sarayönü Özkent Hacı İsmet Önal İlkokulu’nda başlatılan bir uygulama ile veliler çocuklarının ders çalıştığını ispatlamak için fotoğraf çekerek Whatsapp üzerinden öğretmenlerine gönderiyor.Özkent Hacı İsmet Önal...

Sarayönü Özkent Hacı İsmet Önal İlkokulu’nda başlatılan bir uygulama ile veliler çocuklarının ders çalıştığını ispatlamak için fotoğraf çekerek Whatsapp üzerinden öğretmenlerine gönderiyor.

Özkent Hacı İsmet Önal İlkokulu Müdürü Mevlüt Kilit, yaptığı açıklamada bu çalışmanın öğrenci, öğretmen ve veli işbirliği ile gerçekleştirildiğini söyledi.

“Çalış çek gönder” ismini verdikleri uygulamanın detaylarını anlatan Kilit, “Her sınıf öğretmeni tarafından veli öğretmen Whatsapp grubu oluşturduk. Bu gruba her akşam veliler ders çalışırken öğrencinin fotoğrafını çekerek gönderiyor. Gönderilen ve gönderilmeyen fotolar öğretmen tarafından takip ediliyor. Fotoğraf göndermeyen veli uyarılıyor. Bu şekilde öğrencinin ders çalışması velisi tarafından da teşvik edilerek destek sağlanmaktadır.Ayrıca ertesi gün öğretmenler tarafından okul yönetimine bilgi verilerek, fotoğraf göndermeyen veli okul yönetimi tarafından aranarak nedeni soruluyor. Öğrencinin ders çalışıp çalışmadığı, fotoğrafın neden gönderilmediği, öğrencinin her hangi bir sorununun olup olmadığı sorgulanarak öğrencilerle etkili iletişim kuruluyor.” dedi.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Bu çalışmayla öğrencilere evde sürekli ve düzenli olarak ders çalışma alışkanlığını kazandırmayı hedeflediklerini anlatan Kilit, “Eğitimin üç ayağı olan öğrenci, öğretmen ve veli işbirliği ile bu işbirliğinin kontrol edilir şekilde devam etmesi öğrenciler için son derece verimli sonuçlar ortaya koymaktadır. Çalışmalarda emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve velilerimize teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.