Canabay; Gözümüz, kulağımız oldunuz

Canabay; Gözümüz, kulağımız oldunuz
13’üncü yayın hayatını tamamlayarak 14’ncü yaşına giren Sarayönü Manşet Gazetemizin kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemize kutlama ziyaretleri bu hafta da devam etti.Sarayönü Manşet Gazetesi'nin Sarayönü'nün sesi olduğunu...

13’üncü yayın hayatını tamamlayarak 14’ncü yaşına giren Sarayönü Manşet Gazetemizin kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemize kutlama ziyaretleri bu hafta da devam etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi'nin Sarayönü'nün sesi olduğunu dile getiren Sarayönü'nü Kalkındırma, Sosyal Yardımlaşma, Eğitim Gönüllüleri ve Ornitoloji (Kuş Bilimi) Derneği Başkanı Bahattin Canabay, " İlçemizin sesi, gözü kulağı olan Sarayönü Manşet Gazetesi, 13 yıldır ilçemize artı değerler kazandırmıştır.

Sarayönü Manşet Gazetesi ve çalışanları ilk sayısından günümüze kadar tarafsız ve özverili çalışmalarına devam etmektedir.

İlçemizin sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına ve düşüncelerine tercüman oldunuz. İlçemizde olan bütün olaylara ve gelişmelere gazetenizde yer verip sesimiz oldunuz.

Bizler de elimizden geldiğince her daim yanınızda olmaya çılışıyor çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Bundan sonraki süreçte de istişare halinde olup, elimizden gelen desteği vereceğimizi bildirir, yayın hayatınızda ki başarılarınızın devamını dileriz” şeklinde konuştu.