Çelik'e Aydın’dan destek

Çelik'e Aydın’dan destek
Sarayönü Ziraat Odası Başkan Adayı olan Engin Çelik'e sandık zamanı yaklaşırken destek artıyor.Ziraat Odası Başkan Adaylığını daha önce açıklayan Çeşmelisebil Delegesi Mustafa Aydın, adaylıktan çekilerek Engin Çelik'e...

Sarayönü Ziraat Odası Başkan Adayı olan Engin Çelik'e sandık zamanı yaklaşırken destek artıyor.

Ziraat Odası Başkan Adaylığını daha önce açıklayan Çeşmelisebil Delegesi Mustafa Aydın, adaylıktan çekilerek Engin Çelik'e destek olma kararı aldı.

Sarayönü Ziraat Odası Başkan Adayı olan Engin Çelik'i destekleyen delegeler ve Mustafa Aydın, yemekte bir araya geldi. Aydın, yaptığı açıklamada, "Ziraat Odası çiftçilerimizin için çok önemli bir kuruluş. Buranın en iyi şekilde idare edilmesi gerekiyor. İnşallah Ziraat Odamızı el birliği ile en iyi şekilde idare edip çiftçilerimizin en büyük destekçisi olacağız. Bu noktada arkadaşımız Engin Çelik'in en uygun kişi olduğuna fikir birliği ile karar vererek yola devam etme kararı aldık." dedi.

Sarayönü Ziraat Odası Başkan Adayı olan Engin Çelik ise "Mustafa Aydın kardeşimizi aramızda görmekten mutluluk duyduk. Biz halis niyetle hizmet etmeye talibiz. İnşallah sandıktan zaferle çıktığımızda ortak bir akılla fikir birliği ile Ziraat Odamızı en iyi şekilde yönetmek istiyoruz." şeklinde konuştu.