Çetin, "Mağdur oldum"

Çetin, "Mağdur oldum"
Sarayönü Belediyespor'un 2015-2016 sezonunda kendi evinde oynadığı Karaman Belediyespor maçında çıkan tribün olaylarında hakkında tedbir getirilen taraftar Eyüp Çetin, davanın karara bağlanmamasından dolayı iki yıldır mağduriyet...

Sarayönü Belediyespor'un 2015-2016 sezonunda kendi evinde oynadığı Karaman Belediyespor maçında çıkan tribün olaylarında hakkında tedbir getirilen taraftar Eyüp Çetin, davanın karara bağlanmamasından dolayı iki yıldır mağduriyet yaşadığı söyledi.

Suçunun rakip tribüne pet bardakta su atmak olduğunu anlatan Çetin yaptığı açıklamada, "Karaman Belediyespor'un taraftarı o gün yenilgiyi hazmedemeyip küfürler etmeye başladı. Bununla da kalmayıp üzerimize yabancı maddeler, taşlar attılar. Koltukları kırıp koltukları fırlattılar. Atılan maddelerden Belediye Başkanımız Nafiz Solak'ta yaralandı. Bizde buna karşılık tepki gösterdik. Başkanın yaralandığını, Sarayönü polisinin üzerine yabancı madde atıldığını görünce bende dayanamayıp plastik bardaklardaki sulardan attım. Olayla ilgili kamera kayıtlarına bakıp bize de ceza verdiler. Ben holigan değilim. Kimsenin canını acıtmadım. Üç sezondur her pazar günü imza atmaya gidiyorum. Bu yüzden pazar günü ilçe dışına çıkamıyorum. İşim varsa işimden oluyorum. Büyük bir mağduriyet içindeyim. Bu kadar zaman geçti, dava henüz sonuca bağlanmadı. Özgürlüğümüz kısıtlanıyor. Karara bağlanmadan 2-3 sene imza attık. Karara bağlandıktan sonra ne olacak bilmiyorum." şeklinde konuştu.