Çetin'in mağduriyeti ulusal medyada

Çetin'in mağduriyeti ulusal medyada
Sarayönü'nde 2015 yılında oynanan Sarayönü Belediyespor-Karaman Belediyespor karşılaşmasında çıkan tribün olayları nedeniyle maçlardan men edilen ve maç saatlerinde emniyet amirliğine imza vermesi gereken Eyüp Çetin'in mağduriyeti...

Sarayönü'nde 2015 yılında oynanan Sarayönü Belediyespor-Karaman Belediyespor karşılaşmasında çıkan tribün olayları nedeniyle maçlardan men edilen ve maç saatlerinde emniyet amirliğine imza vermesi gereken Eyüp Çetin'in mağduriyeti ulusal medyada yankı buldu.

Doğan Haber Aansı tarafından servis edilen haber birçok ulusal gazete ve televizyonda yayınlandı. İşte ulusal medyada yankı bulan o haber:

Yeşil sahalar zaman zaman taraftarlar arasında çıkan kavgalarla gündeme geliyor. Onlardan biri Konya'nın Sarayönü ilçesinden. Geçtiğimiz yıl çıkan olaylar nedeniyle ceza alan bir taraftar 20 aydır her hafta maç saatlerinde karakola giderek imza veriyor.

Maçtaki o öfkenin cezası ona göre ağır oldu. Kendi deyimiyle ilçeye hapsoldu. "Çocuğum Uşak'ta üniversitede okuyor hafta sonu onun yanına dahi gidemiyorum." diyen Eyüp Çetin, Konya'nın Sarayönü ilçesinde yaşıyor. Geçtiğimiz yıl şubat ayında Sarayönüspor ile Karaman Belediyespor arasında oynanan maça gitti. Taraftarlar arasında gerginlik çıktı. O da elindeki su dolu plastik bardağı karşı tribüne attı. Soruşturma açıldı. Eyüp Çetin'in de aralarında bulunduğu bazı taraftarlar maçlardan men edildi. Çetin, "Gittik bize bir kağıt imzalattılar bundan sonra hafta sonu maçların olduğu her gün imza atacaksın dediler maçlar hangi saatteyse hem ilk yarı hem ikinci yarı hafta sonu iki sefer imza atıyoruz." dedi.

Eyip Çetin aldığı ceza nedeniyle ilçeden çıkamaz hale geldi. Takım deplasmanda dahi olsa maç saatlerini karakolda geçiriyor. Birçok yere başvurdu. Ancak bir sonuç elde edemedi. Çetin "Bir su attık 20 aydır ucu gözükmeyen bir ceza biz sadece mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz." açıklamasında bulundu.