Çevre kirliliğine çözüm istiyorlar

Çevre kirliliğine çözüm istiyorlar
Ladik mahallesini Kurşunlu mahallesi ile bağlayan yolun etrafına dökülen molozlar ve atıkların neden olduğu çevre kirliliği bölgede ikamet eden vatandaşları rahatsız ediyor.Mahalle sakinleri konu hakkındaki şikayetlerini şu...

Ladik mahallesini Kurşunlu mahallesi ile bağlayan yolun etrafına dökülen molozlar ve atıkların neden olduğu çevre kirliliği bölgede ikamet eden vatandaşları rahatsız ediyor.

Mahalle sakinleri konu hakkındaki şikayetlerini şu şekilde dile getiriyor: "İtfaiye çevresinden başlayarak gölete kadar yolun çevresine sağlı sollu gelişigüzel atıklar dökülüyor. Hayvan dışkısı dökende var, moloz, çöplük atanda var. Hatta hayvan ölüleri bile atıyorlar. Belediye defalarca şikayet ettik. Sağ olsunlar buraları kaç kere temizlediler ama bu kesin çare istiyoruz. Bu bölgeye atık dökülmesinin engellenmesi gerekiyor. Bu atıkları dökenler sonuçta kendi insanlarımız. Onları daha duyarlı olmaya ve mahallemizi kirletmemeye davet ediyoruz. Çok ciddi bir çevre kirliliğine neden oluyor. Buralara moloz ve atık dökülmesinin yasaklanmasını ve dökenlere ceza kesilmesini istiyoruz. Evlerimiz var, bahçelerimiz var. Bundan çok kötü etkileniyoruz. Yolu kenarından akan çayın hali içler acısı. Adeta pislik yatağı. İnşallah buna bir çözüm bulunur."