CHP kongreye gidiyor

CHP kongreye gidiyor
Sarayönü Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, seçimli olağan kongreye gidiyor. Kongrede başkan Bayram Yeşilkaya'nın tekrar aday olacağı yönünde bilgiler alındı.Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Olağan Kongresi, 6...

Sarayönü Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, seçimli olağan kongreye gidiyor. Kongrede başkan Bayram Yeşilkaya'nın tekrar aday olacağı yönünde bilgiler alındı.

Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Olağan Kongresi, 6 Kasım 2017 Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Saat 10.00'da ilçe teşkilat binasında gerçekleştirilecek olan kongrede çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantı aynı gün, aynı yerde bir saat sonra 11.00'de yapılacak.

Açılış ile başlayacak olan kongre gündemi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam ettikten sonra Kongre Başkanlık Kurulu seçimi gerçekleştirilecek. Yönetim kurulu çalışma raporu ve hesap raporunun okunarak görüşülmesinin ardından yönetim kurulu çalışma raporu ve hesap raporu ayrı ayrı ibra edilecek. Söz alan konuşmacıların konuşmalarını gerçekleştirmesinin ardından seçimlere geçilecek. Seçimlerde 29 Kasım 2015 tarihinde başkanlık görevine gelen Bayram Yeşilkaya'nın yeniden aday olabileceği yönünde duyumlar alındı. Seçimler bölümünde ilçe başkanı, ilçe yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile il kongre delegelerinin seçiminin ardından kongre sona erecek.