CHP “MAFYADAN 10 BİN DOLAR ALAN SİYASETÇİ KİM?” PANKARTI ASTI

CHP “MAFYADAN 10 BİN DOLAR ALAN SİYASETÇİ KİM?” PANKARTI ASTI
CHP, "128 milyar dolar nerede?" pankartının ardından bu kez de İçişleri Bakan'ı Soylu'nun gündeme getirdiği "Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan bir siyasetçi var" sözlerini pankarta taşıdı.CHP Sarayönü İlçe Başkanlığı,...

CHP, "128 milyar dolar nerede?" pankartının ardından bu kez de İçişleri Bakan'ı Soylu'nun gündeme getirdiği "Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan bir siyasetçi var" sözlerini pankarta taşıdı.

CHP Sarayönü İlçe Başkanlığı, teşkilat binasına, ‘Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?’ pankartı astı.

CHP, İçişleri Bakan’ı Soylu’nun gündeme getirdiği “Sedat Peker’den ayda 10 bin dolar alan bir siyasetçi var” sözlerini pankarta taşıdı. CHP Sarayönü İlçe Başkanlığı binasına ‘Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?’ ifadelerinin yer aldığı pankartlar asıldı.

Binaya asılan pankartın fotoğrafını paylaşan CHP Sarayönü İlçe Başkanı Tahir Yıldız, “Sahi, mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim? Türkiye’de il başkanlıklarımızdan ve ilçe başkanlıklarımız soruyoruz” diye konuştu.

CHP Sarayönü İlçe Başkanı Tahir Yıldız, "Sedat Peker'den 10 bin dolar maaş alan siyasetçi" iddiası üzerinden hükümeti eleştirdi.

'İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun görevini yaparken öğrendiği bu ismi savcılara bildirmeyerek suç işlediğini' savunan Yıldız, şunları söyledi: " Merkez Bankasının 128 milyar dolarlık rezervi hakkında birbirinden farklı yorumlarla konuyu kapatmaya çalışan Cumhurbaşkanı Erdoğan şimdi de siyaset mafya ilişkileri konusunda sessiz kalıyor.

Bir mafya lideri bir dönem başbakanlık yapmış partinizin Genel Başkanvekilinin oğlunu uyuşturucu ticaretiyle suçluyor, peş peşe Türkiye gündemine oturacak açıklamalar yapıyor, birtakım belgeler ortaya koyuyor, tehditler ediyor ama kimse cevap veremiyor.

Sayın Erdoğan kendi atadığı İçişleri Bakanı’nı yanına çağırıp 'Kim bu mafyadan maaş alan siyasetçi' diye sormuyor. Bu nasıl iş." dedi.