CHP'de başkan Yeşilkaya

CHP'de başkan Yeşilkaya
Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Başkanlığı, 38’nci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Mevcut Başkan Tahir Yıldız'ın 3 yıl boyunca yürüttüğü başkanlık görevini bırakmasını ardından daha önce iki dönem CHP Sarayönü İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Bayram Yeşilkaya tek aday olarak katıldığı kongrede yeniden başkanlığa seçildi.

CHP Sarayönü İlçe Başkanlığı'nın 38'nci olağan genel kurulu Cuma günü CHP Sarayönü İlçe Teşkilatında gerçekleştirildi. Kongreye CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Konya İl Teşkilat Başkanı Bekir Yaman, Başkan Yardımcısı Mehmet Ateş, Örgütlenme Sekreteri Mustafa Yaylacı ve parti delegeleri katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Başkanlığı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede ilçe teşkilatının mali tabloları incelendi. Tabloların incelenmesinin ardından CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş parti olarak tüm il ve ilçelerde kongre sürecinden geçtiklerini, yeni kadrolar ile birlikte yerel siyasette daha aktif rol alacaklarını belirtti. Vekil Bektaş, partilerini Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bir mirası olduğunu belirterek, onun ilke ve inkılaplarından asla vazgeçmeyeceklerini ve demokrasiye olan inançları ile birlikte yollarına devam edeceklerini belirtti. Geçmiş dönemde teşkilat başkanlığı görevini yürüten parti gönüllülerine teşekkür eden Vekil Bektaş, kongrenin önce Sarayönü ve Konya’ya, ardından Türkiye'ye hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Yapılan konuşmaların ardından oy kullanma işlemlerine geçildi. Kongreye tek aday olarak katılan Bayram Yeşilkaya, 49 delege in tamamının oyunu alarak üçüncü kez CHP Sarayönü İlçe Teşkilat Başkanlığına seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Başkanlığı

Bayram Yeşilkaya

CHP Sarayönü İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya'nın listesinde şu isimler yer aldı: İbrahim Geçit, Burhan Kara, Zübeyir Kılıç, Ahmet Er, Melek Büyüksarı, Aydın Piliç, Mustafa Gedek, Hasan Hüseyin Yalçın, Mustafa Öcal, Ramazan Okka, Ali Yılmaz, Yusuf Ziya Boz (Asil liste)

Yedek liste: Kasay İnan, Necmettin Işık, Hasan Tuncer, Mustafa Çetin, Fırat Çelik, Musa Göktuna, Hülya Kaya, Fadime Nur Yalçın, Hanifi Piliç, Mustafa Yıldız, Ahmet Erol, Selahattin Kandemir, Haydar Ulutaş

İl delegeliğine ise Bayram Yeşilkaya, İbrahim Geçit, Burhan Kara, Mustafa Gedek ve Zübeyir Kılıç seçildi.

Etiketler :