CHP'den Konya Milletvekili seçilen Av. Barış Bektaş, medya mensupları ile bir araya geldi.

CHP'den Konya Milletvekili seçilen Av. Barış Bektaş, medya mensupları ile bir araya geldi.
CHP Konya Milletvekili Av. Barış Bektaş kameralar karşısına geçerek seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.Toplantının açılışında konuşan CHP Konya İl Başkanı Bekir...

CHP Konya Milletvekili Av. Barış Bektaş kameralar karşısına geçerek seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Toplantının açılışında konuşan CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, 1. Tur'dan değişim mesajı çıktığına dikkat çekti; "Arkadaşlar Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 1. Turu bitti, sandıktan değişim mesajı çıktı. Toplumun önemli bir kesimi oy vererek değişim talebini sandıkta biz siyasetçilere iletti. Millet İttifakı olarak bizler seçim sürecinde yoğun bir çalışma yaptık. Yapmaya devam edeceğiz. Biz bitti demeden bitmeyecek."

CHP Konya Milletvekili Av. Barış Bektaş'ta "Konyalılara şahsım ve partim adına teşekkürü bir borç biliyorum." dedi.

Bektaş sözlerine, "Adaylarımızın ve il teşkilatımızın yoğun bir performansı oldu. Mahalle, köy ve kasaba gezdik. Ciddi bir teveccüh ile karşılaştık. Ancak sahada rekabete uygun bir durum ile karşılaşmadık. Algı yönetimi ile karşı karşıya kaldık. Buna rağmen Konya'da %54 bandında oyumuzu artırdık. Türkiye’nin hiçbir ilinde yakalanmayan başarıyı yakaladık. Cuma günü mazbatamızı alacağız. Sonrasında ise TBMM'de Konya'nın yapısına uygun bir çalışma yürüyeceğiz. Türkiye milletvekili olsakta Konya'ya hizmet edeceğiz. Konya'nın sorunlarının çözümünde elimizden gelen gayreti göstereceğimden şüpheniz olmasın. Söz veriyoruz Konya için siyasi farklılık gözetmeksizin herkes ile çalışacağım. 2. Tur ile ilgili de konuşacak olursak sayın genel başkanımızı 13. Cumhurbaşkanı olarak seçtirmek için canla başla çalışacağız. Konya'dan 2. Tur'da ciddi bir değişim bekliyoruz." devam etti. (Mücahit Enes Turbil)

Etiketler :