"Çiftçi Destekleme" icmalleri askıya çıktı

"Çiftçi Destekleme" icmalleri askıya çıktı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nca çiftçilere verilen mazot ve gübre desteği icmallerinin muhtarlıktaki askılara asıldığı bildirildi. Çiftçilerin Cuma gününe kadar askı listelerini kontrol ederek yanlışlık tespit etmeleri durumunda...

Tarım ve Orman Bakanlığı'nca çiftçilere verilen mazot ve gübre desteği icmallerinin muhtarlıktaki askılara asıldığı bildirildi. Çiftçilerin Cuma gününe kadar askı listelerini kontrol ederek yanlışlık tespit etmeleri durumunda itiraz etmeleri gerekiyor.

Sarayönü Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Bakanlık tarafından çiftçilere verilen destekleme icmallerinin muhtarlıktaki askılara asıldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi: "Çiftçilerin 2018 üretim yılına ait mazot ve gübre destekleme icmalleri incelenmek üzere 21-25 Ocak 2019 tarihleri arasında mahalle muhtarlıkları ile Sarayönü Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü'nde askıda kalacaktır. Çiftçilerimizin askıdaki icmalleri incelemeleri gerekmektedir. İnceleme sonrası destekleme miktarlarında veya desteklenen alanlarda herhangi bir yanlışlık olması durumunda çiftçilerin Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüze dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihler arasında müdürlüğe başvurmayan dilekçeler, geçersiz sayılacaktır."