Çiftçiler fuarı gezdi

Çiftçiler fuarı gezdi
Sarayönü Ziraat Odası tarafından ilçe çiftçileri 19 - 23 Mart tarihleri arası Konya'da açılan Tarım Fuarına götürüldü. Toplam 40 çiftçi fuarı gezerek tarım alanında yenilenen teknolojileri inceledi.Teknik gezi, ilçedeki...

Sarayönü Ziraat Odası tarafından ilçe çiftçileri 19 - 23 Mart tarihleri arası Konya'da açılan Tarım Fuarına götürüldü. Toplam 40 çiftçi fuarı gezerek tarım alanında yenilenen teknolojileri inceledi.

Teknik gezi, ilçedeki çiftçilerin gelişen tarım teknolojilerini yerinde görerek ufuklarının ve vizyonlarını genişletmek amacı ile 20 Mart Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Tarım ile ilgili teknolojik imkanlardan faydalanmak ve çiftçiler için yeni hedefleri belirlemek amacı ile teknik gezi düzenlediklerini ifade eden Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik, teknik gezinin amacına ulaştığını belirterek, "Her yıl düzenli olarak katıldığımız Uluslararası Tarım fuarına yine çiftçilerimiz ile birlikte teknik bir gezi düzenledik. Sürekli Fuarı takip eden çiftçilerimiz minimum enerji ile maksimum tarımsal üretimin nasıl gerçekleştiğini görerek bununla ilgili bilgi sahibi oldu. İlçemizde tarımsal alanlara uygun alet ve ekipmanları tespit ettiler. Çiftçilerimiz birçok konuda da ayrıca bilgi sahibi oldu" şeklinde konuştu.