Çiğ süt desteği askıya çıkarıldı

Çiğ süt desteği askıya çıkarıldı
Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Aralık ayı Çiğ Süt Desteklemesi, 11 Mart’ta askıya çıkarıldı.İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden alınan bilgiye göre 4 Aralık’ta ilçe tarım ve orman müdürlüğü...

Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Aralık ayı Çiğ Süt Desteklemesi, 11 Mart’ta askıya çıkarıldı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden alınan bilgiye göre 4 Aralık’ta ilçe tarım ve orman müdürlüğü binası ile birlik ve kooperatiflerde askıya çıkartılan liste de ilgili kişilerin listeyi takip ederek varsa eksiklikleri düzeltilmesi için askıda kaldığı süre içerisinde müracaat edilebileceği öğrenildi.

Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada üreticilerin çiğ süt destekleme genelgesinin yürürlüğe girdiğini ve bu desteklemeden faydalanacak besicilerin icmal listesine askı süresince itirazda bulunabileceği hatırlatılarak liste askıdan indikten sonra itirazların kabul edilmeyeceği bildirilerek bu konuda ilgililerin listeyi önemle incelemeleri gerektiği belirtildi.

Sarayönü ilçe tarım ve gıda müdürlüğü tarafından 2020 yılı besili hayvan icmal destekleri askıya çıkarıldı. 327 işletmeden 45 bin 838 adet küçükbaş hayvan tespit edildi.