Çıkmasıyla düşmesi bir oldu

Çıkmasıyla düşmesi bir oldu
Sarayönü Belediyespor'un geçtiğimiz sezon 3.Lig'e çıkma play-off maçında rakibi olan Türk Metal Kırıkkalespor, çıktığı gibi geri düştü.Türk Metal Kırıkkalespor, geçtiğimiz sezon sonunda Afyon'da temsilcimiz Sarayönü...

Sarayönü Belediyespor'un geçtiğimiz sezon 3.Lig'e çıkma play-off maçında rakibi olan Türk Metal Kırıkkalespor, çıktığı gibi geri düştü.

Türk Metal Kırıkkalespor, geçtiğimiz sezon sonunda Afyon'da temsilcimiz Sarayönü Belediyespor ile play-off maçı oynamış ve uzatmalarda attığı gollerle adını 3.Lig'e yazdırmıştı. Spor Toto 3.Lig 2'nci grupta hüsranla dolu bir sezon geçiren Türk Metal Kırıkkalespor, 34 maçta sadece 23 puan toplayabildi. Yer aldığı grubun sonuncusu olarak Bölgesel Amatör Lig'e düşen Türk Metal Kırıkkalespor, sezon içerisinde sadece dört maç kazanabildi. Çıkmasıyla düşmesi bir olan bir başka takım ise Kütahyaspor oldu.

Öte yandan altı yıldır Spor Toto 3.Lig'de mücadele eden Manavgatspor da Bölgesel Amatör Lig'e düştü. Sarayönü Belediyespor'un yine aynı grupta mücadele etmesi durumunda, Manavgatspor ve Kütahyaspor temsilcimizin rakibi olacak.