Çobanoğlu'ndan belediyeye teşekkür

Çobanoğlu'ndan belediyeye teşekkür
Özkent Mahallesi Muhtarı Faruk Çobanoğlu, mahalle yollarına yapılan yatırımlardan dolayı Sarayönü Belediyesine teşekkür etti.Bu yıl mahallelerinin önemli bir yatırım aldığını anlatan Özkent Mahallesi Muhtarı Faruk Çobanoğlu,...

Özkent Mahallesi Muhtarı Faruk Çobanoğlu, mahalle yollarına yapılan yatırımlardan dolayı Sarayönü Belediyesine teşekkür etti.

Bu yıl mahallelerinin önemli bir yatırım aldığını anlatan Özkent Mahallesi Muhtarı Faruk Çobanoğlu, yaptığı açıklamada, "Sarayönü Belediyemiz tarafından 2017 yılı içerisinde mahallemizde 20 bin metrekare kilitli parke taş döşendi. Bu miktar 3,5 kilometre yola tekabül ediyor. Mahallemize getirilen hizmetin 500 bin liraya mal olduğunu öğrendim. Mahallemiz tek seferde hiç bu kadar hizmet almamıştı. Büyükşehir yasasından önce İl Özel İdaresi uzun yıllar içerisinde çok az bir yol yapmıştı. Mahallemize getirilen bu hizmetten dolayı Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak'a, ekibine ve tüm belediye çalışanlarına şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim. Mahallemizde 2018 yılında da kalan yollarımızın yapılmaya devam etmesi en büyük dileğimizdir." dedi.