Çocuk doktoru Aralık’ta görevinde

Çocuk doktoru Aralık’ta görevinde
Sarayönü Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mustafa Dilmaç’ın, askerlik görevini yerine getirmek için bir ay süreyle görevinde olamayacağı öğrenildi.Sarayönü Devlet Hastanesi yönetiminden yapılan...

Sarayönü Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mustafa Dilmaç’ın, askerlik görevini yerine getirmek için bir ay süreyle görevinde olamayacağı öğrenildi.

Sarayönü Devlet Hastanesi yönetiminden yapılan açıklamada, “Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanımız Dr. Mustafa Dilmaç askerlik görevini yerine getirmek için bir süreliğine hastanemizden ayrıldı. Askerlik görevini bedelli olarak gerçekleştirecek olan doktorumuz, aralık ayının başından itibaren yeniden görevinde olacak. Bu süre içerisinde pediatri eğitimi de almış olan Aile Hekimi Uzmanımız çocuk hastalarımızın muayene ve tedavilerini gerçekleştirecek. Bunun yanı sıra Cuma günü oluşan yoğunluktan dolayı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları polikliniğimize Konya’da görevlendirme ile doktorumuz geliyor.” denildi.