Çocuk Şenliği'nde minikler doyasıya eğlendi

Çocuk Şenliği'nde minikler doyasıya eğlendi
Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bayram öncesi düzenlenen "Sarayönü Çocuk Şenliği"’nde çocuklar, gönüllerince eğlenirken aynı zamanda öğretici etkinliklerle de keyifli anlar yaşadılar.

Sarayönü Belediyesi Yeni Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte gece boyunca minikler, Hacivat Karagöz etkinliği, ateş ve buble şovlar, balon eğlencesi, yüz boyama etkinliği ve maskot-palyaço gösterileri gibi birbirinden eğlenceli aktivitelerle dopdolu bir zaman geçirdi.

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, miniklere Osmanlı macunu ve pamuk şekeri ikramları da yapıldı. Bu jestler, çocukların yüzlerindeki mutluluğu daha da artırdı.

sarayonu-dernegi-cocuk-senligi-6.jpg

Etkinliğe katılan Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç, organizasyonun çocuklar için önemini vurgulayarak, böylesine keyifli etkinliklerin düzenlenmesinde emeği bulunan başta Sarayönü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emre Güney ve beraberindeki dernek üyelerine herkese teşekkürlerini iletti.

sarayonu-dernegi-cocuk-senligi-1.jpg

Organizasyonu düzenleyen Sarayönü Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin başkanı Emre Güney geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzlerinde bir nebzede olsa tebessüm oluşturabilmenin paha biçilmez bir duygu olduğunu dile getirerek, ”Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak, ilçemizde yaşayan çocuklarımız için düzenlediğimiz "Sarayönü Çocuk Şenliği"nde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık.

Bu şenliği organize etmek ve çocuklarımızı bu kadar keyifli bir ortamda ağırlamak bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Etkinliğimizde gösterilen yoğun ilgi ve katılım bizi son derece memnun etmiştir.

Gecenin her anında çocukların neşesi ve enerjisiyle dolu bir ortam oluşturduk. Hacivat Karagöz gösterileri, ateş ve buble şovlar, balon eğlencesi, yüz boyama etkinliği ve maskot-palyaço gösterileri gibi pek çok etkinlikle çocuklarımızın yüzlerinde tebessümleri görmek bizlere büyük mutluluk yaşattı.

Bu güzel etkinlikte bizlere destek olan Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç'a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bundan sonra da çocuklarımız için benzer etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Sarayönü'nde yaşayan her çocuğumuzun mutlu ve sağlıklı bir çocukluk geçirmesini hedefliyoruz.

Katılım gösteren herkese teşekkür eder, gelecek etkinliklerde tekrar bir araya gelmeyi umuyoruz.” Dedi

sarayonu-dernegi-cocuk-senligi-10.jpg

Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin organize ettiği "Sarayönü Çocuk Şenliği", ilçenin sosyal ve kültürel hayatına önemli bir katkı sağlarken, çocukların da unutulmaz anılar biriktirmesine vesile oldu.