Çocuklar bisikletlerine kavuştu

Çocuklar bisikletlerine kavuştu
Konya büyükşehir Belediyesi’nin Güle Oynaya Camiye Gel projesinde, Sarayönü'nde bisiklet almaya hak kazanan çocuklara bisiklet dağıtımı cumartesi günü gerçekleştirildi.Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Güle Oynaya Camiye...

Konya büyükşehir Belediyesi’nin Güle Oynaya Camiye Gel projesinde, Sarayönü'nde bisiklet almaya hak kazanan çocuklara bisiklet dağıtımı cumartesi günü gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Güle Oynaya Camiye Gel projesinde 40 gün sabah namazına camiye giderek bisiklet almaya hak kazanan çocuklara dağıtımlar yapıldı. Hak sahibi çocuklar, aileleri ile birlikte belirlenen cami önü dağıtım noktalarından bisikletlerine kavuştu.

Tarif edilemez bir duygu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Güle Oynaya Camiye Gel projesinde 44 bin 400 çocuğun bisiklet almaya hak kazandığını hatırlatarak oldukça güzel ve hayırlı bir işe imza attıklarını kaydetti. Başkan Altay, “40 gün boyunca çocuklarımızın gözlerindeki o heyecanı görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Çocuklarımıza verdiğimiz sözü tuttuk ve taşra ilçelerde bisiklet almaya hak kazanan çocuklarımıza bisikletlerini teslim ettik. Bizler de bu projemizle çocuklarımızı mutlu etmenin tarif edilemez duygusunu yaşamaya ve paylaşmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bisikletlerine kavuşan çocuklar ve aileleri de çok mutlu olduklarını belirterek, böyle örnek bir projeyi hayata geçiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ettiler.

Montajlar ücretsiz yapıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi, bisikletlerin montajı için yetkili servisler ile sözleşme imzalarken; hak sahibi çocukların bisikletlerinin montajı ücretsiz olarak anlaşmalı servisler tarafından yapıldı.