Coşar görevine başladı

Coşar görevine başladı
Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde şube müdürlerinin görev değişimi ile birlikte yeni atanan Halil İbrahim Coşar, görevine başladı.Sarayönü’nde yaklaşık dört yıldır görevde bulunan Barış Demir’in Altınekin...

Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde şube müdürlerinin görev değişimi ile birlikte yeni atanan Halil İbrahim Coşar, görevine başladı.

Sarayönü’nde yaklaşık dört yıldır görevde bulunan Barış Demir’in Altınekin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’ne atanmasının ardından Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan şube müdürü Halil İbrahim Coşar oldu.

Zorunlu yer değişikliği kapsamında yapılan atamalar çerçevesinde Sarayönü’ne atanan Halil İbrahim Coşar, geçtiğimiz günlerde görevine başladı. 1967 Aksaray doğumlu olan Halil İbrahim Çoşar, ilkokulu Beyşehir’de, ortaokul ve liseyi Seydişehir’de okudu. Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun olan Coşar, 1991’de Gümüşhane’de İmam Hatip Meslek Dersleri Öğretmeni  olarak göreve başladı. Ankara, Çumra, Kıbrıs ve Konya merkez’de öğretmen olarak çalışan Coşar, 2014 yılında Güneysınır’a şube müdürü olarak atandı. Coşar, rotasyonla Sarayönü’ne geldi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Halil İbrahim Coşar’a yeni görevinde başarılar dileriz.