Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yurt müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yurt müjdesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma günü Konya'da gerçekleştirdiği mitingde Sarayönü'ne yapılacak olan KYK yurdunun müjdesini verdi.Sarayönü, 31 Mart yerel seçimlerine gidilirken peş peşe çok önemli müjdeleri almaya...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma günü Konya'da gerçekleştirdiği mitingde Sarayönü'ne yapılacak olan KYK yurdunun müjdesini verdi.

Sarayönü, 31 Mart yerel seçimlerine gidilirken peş peşe çok önemli müjdeleri almaya devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın Ladik mahallesine yapılacak düğün salonunu müjdelemesinin ardından, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ilçede yaptığı açılış töreninde Sarayönü Organize Sanayi Bölgesi'nin ve Beşgöze yapılacak olan 50 bin metrekarelik millet bahçesinin sözünü vermişti. Son olarak bir önemli müjde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mitingde yaptığı konuşmada, "Yüksek öğrenim öğrencileri için 18 bin 225 kişi kapasiteli yurtlar açtık. Birkaç yıl içinde Konya'da, Sarayönü'nde ve Doğanhisar'da toplamda 7 bin 550 kişi kapasiteli 5 yurt binası daha açacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, daha önce Konya’da gerçekleştirdiği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması mitinginde, verdiği doğalgaz müjdesinin ardından ilçede doğalgaz çalışmaları hızlı bir şekilde başlatılmıştı. Bu yıl yüzde 90'ın üzerinde doluluk oranına sahip olan bölümlerin Sarayönü Meslek Yüksek Okulu'na kazandırılmasının ardından yapılacak olan KYK yurtları, ilçeyi tercih eden öğrenci sayısında artış yaşanmasını tetikleyecek.