Cumhuriyet bayramı kutlanacak

Cumhuriyet bayramı kutlanacak
Türkiye Cumhuriyeti’nin 97’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Perşembe günü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Sarayönü’nde kutlanacak.28 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan çelenk sunma töreninin ardından Perşembe günü...
Türkiye Cumhuriyeti’nin 97’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Perşembe günü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Sarayönü’nde kutlanacak.
28 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan çelenk sunma töreninin ardından Perşembe günü gerçekleştirilecek olan kutlamalar Sarayönü Çok programlı Anadolu Lisesi tarafından organize edilecek

Türkiye Cumhuriyeti’nin 97’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Perşembe günü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Sarayönü’nde kutlanacak.

Sarayönü’nde, Türkiye Cumhuriyeti’nin 96’ncı yaşı, düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında, çelenk töreni 28 Ekim Çarşamba günü öğleden sonra gerçekleştirecek. Çelenk törenine Kaymakam Abdulkadir Okay ve Belediye Başkanı Nafiz Solak başta olmak üzere siyasi temsilciler, daire amirleri, bazı STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılması bekleniyor.

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumunun ardından saygı duruşu gerçekleştirilerek İstiklal Marşı okunacak.

Perşembe günü gerçekleştirilecek kutlamalar kapsamında ise Sarayönü Çok programlı Anadolu Lisesi tarafından organize edilen program için Sarayönü Belediyesi Konferans Salonu’nda bir araya gelinecek. İlçe protokolü, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrencilerin katılacağı program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayacak.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından çeşitli sunumlar gerçekleştirilecek.