Çumra Emniyetinden Demirpolat’a teşekkür

Çumra Emniyetinden Demirpolat’a teşekkür
Çumra İlçe Emniyet Müdürü Barış Şengül, Sarayönü'nün önde gelen firmalarından Demirpolat gruba, teşekkür ziyaretinde bulundu.Çumra Emniyet Müdürlüğü’ne yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Şengül, Erdal...

Çumra İlçe Emniyet Müdürü Barış Şengül, Sarayönü'nün önde gelen firmalarından Demirpolat gruba, teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çumra Emniyet Müdürlüğü’ne yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Şengül, Erdal Demirpolat’a bir de plaket takdim etti.

Ziyaret esnasında Deutz Kayağızlı Traktör Çumra Yetkili Bayii ve İç Anadolu bölgesi koordinatörü Yiğit Can’da hazır bulundu.

Deutz Traktörleri Sarayönü Bayiliğini alan Erdal Demirpolat’ı tebrik eden Yiğit Can; “Sarayönü tarım ve hayvancılık konusunda Çumra gibi Konya’nın önemli merkezlerinden biri. Bölgenin ağırlıklı geçim kaynağı tarım ve hububat üretimi. Dolayısıyla Sarayönü ve çevresinde önemli oranda traktör satışları olduğunu biliyoruz.

Erdal Demirpolat’ın bu sektöre girmesi oldukça yerinde bir karar olmuştur. İnanıyorum ki bölge çiftçisinin traktör ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacaktır. Kendisine yeni işinde başarılar dilerim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdal Demirpolat Çumra Emniyet Müdürü Barış Şengül, Kayağızlı Traktör Yiğit Can ve beraberindeki heyete teşekkür etti.